fbpx
Політика

Джемільов: “Теракти у Франції вигідні Кремлю”

За словами представника українського президента Мустафи Джемільова, теракти ісламістів на території Франції можуть стати відволікаючим маневром від російського тероризму в Україні.

«Коли трагедії таких масштабів відбуваються, то суспільство починає зважувати – кому вони можуть бути вигідними. І тут однозначно можна зробити висновок, що такі теракти найбільше на руку Росії, яка хоче відвернути увагу від того рівня тероризму, який вона здійснює щодо України», – вважає народний депутат України.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Мустафа Джемільов наголошує, що такі злочини активізують у всіх державах фашистів, які часто висловлюють підтримку Російській Федерації.

«Я не поділяю оптимізму політологів Кремля щодо того, що Захід разом з Росією об’єднаються в боротьбі з ісламським тероризмом. Ці надії безпідставні. Але так, швидше за все, хочеться Кремлю. Є в західних країнах, звичайно, і проплачені депутати, які виступають за зняття санкцій з Росії. Але не можу стверджувати, що західні країни піймаються на такий дешевий трюк», – додав Джемільов.

Читайте також: