fbpx
Політика

Гриценко знову звинуватив Порошенка в закулісних домовленостях з Путіним

Як написав екс-депутат Верховної Ради України Анатолій Гриценко на своїй сторінці в Facebook, гниль і зрада мінських «мирних домовленостей» і головне – необнародувані закулісні домовленості Порошенка з Путіним, знову проявилися.

 «Цього разу в сюжеті про ротацію «кіборгів» під жорстким контролем і з нахабним оглядом з боку терористів і російських військових», – уточнив він.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 При цьому Анатолій Гриценко нагадав, що раніше про здачу Путіну в Мінську донецького аеропорту заявляв генерал Кіхтенко.

 «Але «кіборги» тоді внесли корективи в ті ганебні мінські угоди – своєю стійкістю і сміливістю, ціною власного життя вони не віддали аеропорт Путіну. Хоча Банкова його ворогові тихенько здала, напевно, ще тоді, у вересні в Мінську», – додав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За словами Анатолія Гриценка, коли бізнесмени – торгаші у владі, з одного боку, постійно кричать – піаряться про «Вітчизняну війну», а з іншого – на закритих торгах здають ворогові навіть те, що можна захистити і самі солдати здавати не збираються – це дуже погано для всієї країни.

Читайте також: