fbpx
Політика

Семенченко вибачився за інцидент на «Громадському ТБ»

Народний депутат України з фракції «Самопоміч» Семен Семенченко приніс свої вибачення українській журналістці телеканалу «Громадське ТБ» за недавній інцидент. Варто відзначити, що Семен Семенченко відвідав студію телеканалу «Громадське ТБ» в минулий вівторок, 6 січня. Свої вибачення народний депутат України опублікував в соціальній мережі Facebook.

«Як чоловік і офіцер я вибачився перед жінкою і журналістом. Я їй пояснив, що, з моєї точки зору, сталося під час останнього ефіру на цьому телеканалі. Хочу пояснити, що незалежно від причин конфлікту як чоловік я все одно повинен відповідати за все. Ми з журналісткою поспілкувалися, під час діалогу нам вдалося почути думки один одного. Після свят ми поп’ємо з нею чаю і спокійно поговоримо про життя, про політику і батальйоні "Донбас"», – зазначив Семен Семенченко на своїй особистій сторінці в соцмережі Facebook.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Як відомо, конфлікт між народним депутатом України і журналісткою виник 6 грудня в ефірі телеканалу «Громадське ТБ». Зокрема, під час бесіди журналістка звернулася до народного депутата Семена Семенченка з проханням прокоментувати деякі чутки, які ходять навколо нього. Після цього Семен Семенченко сказав, що український телеканал займається «троллінгом».

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Крім того, під час ефіру журналістка звернулася до Семена Семенченко з проханням вибачитися. Однак народний депутат сказав, що йому немає за що вибачатися.

Нагадаємо, що 15 грудня минулого року Семен Семенченко повідомив про початок блокування передачі вантажів бойовикам в зоні АТО. Таку блокаду влаштували батальйони «Дніпро» і «Донбас».

Семенченко на «Громадського ТБ»

Читайте також: