fbpx
Ситуація на Південному Сході України

ДТП в зоні АТО могло статися через п’яного водія КрАЗу, – журналіст

Журналіст українського телеканалу 1+1 Крістіан Жереги з творчого об’єднання «Вавілон’13», прокоментував серйозну дорожньо-транспортну пригоду за участю українських військових, яка відбулася в зоні АТО. З посиланням на свої джерела Крістіан Жереги заявив, що водій вантажівки «КрАЗ» перебував у стані алкогольного сп’яніння. Таку інформацію журналіст телеканалу 1+1 оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

«За наявними даними, в колону з українськими військовими в’їхав п’яний виродок на вантажівці КрАЗ. Про можливість того, що водієм вантажівки КрАЗ, який в’їхав в автобус з українськими військовослужбовцями, був не простий синяк, мені повідомили вже три різних джерела», – написав журналіст телеканалу 1+1.

Одночасно з цим Крістіан Жереги не виключає і «погодну версію». Зокрема, він зазначив, що ДТП могло статися через погану погоду.

«За такої погоди не варто виключати і фатальну випадковість. У кожному разі, цій справі вже дали хід, в даний момент фахівці розбираються», – підкреслив Крістіан Жереги.

Як відомо, в зоні проведення антитерористичної операції на сході України відбулося серйозне ДТП. У зоні АТО зіткнулися автобус і військовий автомобіль КрАЗ. В результаті зіткнення загинули бійці з батальйону Національної гвардії України імені Кульчицького. Відзначимо, що бійці Нацгвардії України прямували на ротацію. ДТП сталося в районі селища Маньківка, що в Донецькій області.

У ДТП на Донбасі загинули українські військовослужбовці

Читайте також: