fbpx
Політика

Семенченко: “Крим і Донбас військовим шляхом повернути нереально”

Якщо сьогодні не дати чіткого сигналу про те, що Крим і Донбас Україна віддавати не збирається ні за яких обставин, якщо найближчим часом не змінити командування і принцип ведення війни, то з цими частинами країни можна буде попрощатися. Таку думку висловив представник фракції «Самопоміч» в українському парламенті Семен Семенченко.

«Проблема Донбасу і Криму чисто військового вирішення не має. Згоден. Вирішення цієї проблеми лежить на перетині дипломатії, а також в негайних і дуже жорстких антикорупційних заходах і військових рішеннях. Жодна війна за незалежність без військової боротьби не обходилася. Жодна та ніколи», – пише нардеп Семенченко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За словами Семенченка, він як житель Донбасу і Криму від своєї малої Батьківщини відмовитися не готовий.

«Зараз на сході України розгорається вогник партизанської боротьби, а з іскри вже розгориться полум’я», – заявив Семенченко.

Народний депутат також додав, що в майбутньому все буде залежати від українського народу, який повинен прагнути до лідерства у світі.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Підсумки 2014 від Семенченко (відео):

Читайте також: