fbpx
Політика

Телеканал LifeNews заявив про напад на його співробітників у центрі Києва

Телеканал LifeNews заявив, що в Києві першого січня під час зйомки сюжету про ммолоскипну ходу в центрі української столиці на журналістів цього телеканалу було скоєно напад.

Як стало відомо з повідомлення, невідомі в масках напали на журналістку Жанну Карпенко та її оператора, відібрали у неї телефон і після чого силою забрали і розбили телекамеру оператора Олександри Ульянової.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

За словами Ульянової, до співробітників телеканалу підійшли невідомі, попросили пред’явити посвідчення і показати відзнятий матеріал. Оператор спробувала зняти цей момент на камеру, проте, її попросили вимкнути камеру, після чого забрали її і розбили. Журналісти також стверджують, що співробітники міліції, які охороняли правопорядок на заході, проігнорували прохання про допомогу.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Смолоскипна хода в Києві була присвячена 106 річниці з дня народження лідера Степана Бандери, в ній взяли участь більше двох тисяч осіб.

Нагадаємо, наприкінці листопада минулого року Слідчий комітет Російської Федерації повідомив про порушення кримінальної справи за фактом побиття журналістки російського телеканалу LifeNews Євгенії Змановської в Києві увечері 26 листопада.

Читайте також: