fbpx
Авто

З 30 грудня по всій Україні вводяться мобільні термінали для оплати штрафів

З вівторка сплатити штраф за порушення ПДР через мобільні термінали буде можливо по всій країні. Про це УНН повідомили в прес-службі ДАІ.

 У Департаменті ДАІ МВС України відбулася зустріч глави Державтоінспекції України Анатолія Сіренка з керівниками регіональних підрозділів. Під час зустрічі присутнім розповіли про переваги та правила користування мобільними терміналами.

 Нагадаємо, з метою експерименту така послуга була введена спочатку на Дніпропетровщині і незабаром поширена в столиці. "Експеримент пройшов вдало, і сьогодні термінали отримали представники інших областей, крім Донецької та Луганської", – зазначив начальник Департаменту ДАІ.

 Державтоінспекція нагадала, що здійснити оплату штрафів таким чином можна лише за порушення Правил дорожнього руху, за які, ухвалення рішень про накладення штрафних санкцій входить до компетенції Державтоінспекції. Вибір способу оплати штрафу залежить тільки від бажання водія. Зробити це за допомогою терміналу або в касі банківської установи – кожен вибирає на свій розсуд.

 Джерело: УНН

Читайте також: