fbpx
Політика

Порошенко хоче навесні отримати безвізовий режим з ЄС

Президент України Петро Порошенко розповів про ситуацію з можливим отриманням безвізового режиму з країнами Європейського союзу. Український лідер висловив надію на те, що Києву вдасться домовитися з колегами з ЄС про запровадження безвізового режиму вже в травні 2015 року. Порошенко сподівається, що Україна отримає безвізовий режим з ЄС під час саміту Східного партнерства, який пройде в Ризі. Свої коментарі з цього питання Петро Порошенко висловив під час прес-конференції в Києві, передає «Європейська правда».

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

«Дуже важливо, щоб нам вдалося домогтися в травні прийняття безвізового режиму для України», – заявив президент.

Як запевняє Петро Порошенко, на сьогоднішній день є всі необхідні складові для отримання безвізового режиму з країнами ЄС.

«Я вважаю, що ми повинні це зробити. Українські громадяни повинні їздити без віз по всіх країнах Європи», – додав Петро Порошенко.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Як відомо, напередодні посол Європейського союзу в Україні Ян Томбінський не виключив того, що Україна отримає безвізовий режим вже в травні.

Порошенко про безвізовий режим з ЄС

Читайте також: