fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В Одесі проведуть антитерористичні заходи, – Катеринчук

У зв’язку з декількома терористичними актами, які протягом останнього часу відбулися в місті Одесі, правоохоронні структури починають антитерористичні заходи. Про таке рішення стало відомо зі звернення Івана Катеринчука, начальника головного управління Міністерства внутрішніх справ України в Одеській області. Слова Івана Катеринчука передає РБК-Україна.

«У зв’язку з терористичною загрозою, що нависла над нашим містом, одеські правоохоронні органи починають спеціальне оперативно- профілактичне відпрацювання. У зв’язку з цим, з метою здійснення повного контролю над нинішньою ситуацією, вулицями Одеси будуть спостерігатися часті пересування вантажного військового та міліцейського автотранспорту. Крім того, на вулицях міста будуть перебувати екіпіровані люди з автоматичною зброєю», – підкреслив Іван Катеринчук.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

Під час своєї заяви начальник головного управління МВС України в Одеській області пояснив, що зазначені заходи спрямовані на захист мирних жителів Одеси від навислої терористичної загрози.

«Як відомо, тільки протягом грудня на території нашого міста сталося п’ять терактів. Останній терористичний акт в Одесі забрав одне людське життя», – зазначив Іван Катеринчук.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Варто відзначити, що під час проведення антитерористичних заходів міліціонери будуть зупиняти і перевіряти всіх підозрілих осіб. Крім того, правоохоронці будуть оглядати особисті речі підозрілих осіб.

Як відомо, 23 грудня 2014 року в центрі Одеси пролунав вибух. На наступний день, 24 грудня, вибух стався на залізничних коліях, розташованих в районі одеського житлового масиву «Застава- 1».

В Одесі проводять антитерористичні заходи, – Катеринчук

Читайте також: