fbpx
Економіка

У 2015 році чиновники будуть отримувати заробітну плату в розмірі посадового окладу

Уряд України врахував пропозицію Віктора Чумака (народного депутата від фракції «Блок Петра Порошенка») про виплату чиновникам зарплати на рівні посадового окладу.

Таку заяву зроблено прес-службою політичної сили «УДАР».

«Перехідні положення проекту державного бюджету – 2015 передбачають, що членам Кабінету міністрів та народним депутатам будуть виплачувати місячну заробітну плату тільки в розмірі посадового окладу. Але такі зміни не відповідають принципу соціальної справедливості», – прокоментував ситуацію Віктор Чумак.

Читайте також:  Чому сухий закон не працює? (ВІДЕО)

За словами представника фракції «Блок Петра Порошенка», заробітна плата в розмірі тільки посадового окладу повинна виплачуватися і президенту України, голові Адміністрації президента та його заступникам, керівнику апарату Верховної Ради та його заступникам, секретарю РНБО і його заступникам, генпрокурору та його заступникам, голові уряду та іншим членам Кабінету міністрів, державним службовцям 1 і 2 категорій міністерств, голові Національного банку України та його заступникам, суддям Конституційного Суду, Верховного Суду та вищих спеціалізованих судів України.

Читайте також:  Вперше арештоване майно Медведчука на Закарпатті виставили на аукціон

«Громадяни України повинні оцінити те, що все вище політичне керівництво держави затягне паски», – прокоментував свою точку зору Віктор Чумак.

Нагадаємо, що сьогодні, 29 грудня, український парламент прийняв законопроект про державний бюджет на 2015 рік.

Читайте також: