fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Прес-центр АТО: “Бойовики знову обстрілюють позиції сил АТО”

Бойовики знову приступили до активних обстрілів позицій сил антитерористичної операції в східній частині країни. Про це сьогодні, 29 грудня, повідомляють у прес-центрі антитерористичної операції.

«Незаконними збройними формуваннями позиції українських військових були обстріляні 8 разів. При обстрілі противник застосовував стрілецьку зброю, міномети й артилерію. Крім цього, в районі Первомайська зафіксовано бойове зіткнення, участь в якому брали вороги України та її захисники», – прокоментували ситуацію в прес-центрі антитерористичної операції.

За інформацією штабу, в ніч на 29 грудня зі стрілецької зброї бойовики обстріляли новий термінал донецького аеропорту та населений пункт Петрівське.

«Населені пункти Піски і Гранітне були обстріляні з мінометів. Також Піски і Новотроїцьке обстрілювали з артилерії. Знову активізувалися безпілотники супротивника. Їхня діяльність була помічена в районі населених пунктів Новоселівка, Талаківка, Сартана і Гнутове», – підсумували в прес-центрі антитерористичної операції.

Читайте також: