fbpx
Шоу-бізнес

Вакарчук: Країну потрібно починати міняти з себе

Перш ніж змінити країну, потрібно почати зі зміни самих себе. Це не означає, що люди повинні забути про політиків і зосередитися виключно на внутрішньому світі. Ні. Це означає починати зміни з самого себе і розраховувати на власні сили. І коли людина стає кращою, то в певний момент вся країна теж змінюється в позитивний бік. Про це в ефірі програми «ТСН. Тиждень» заявив лідер гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук.

«Ми не повинні опускати руки і думати, що знову вибрали не тих. Починати потрібно з себе. І в якийсь момент все суспільство підніметься вище, в своїй голові стане дивитися ширше, стане освіченішим, розумнішим, відповідальнішим, безстрашнішим. Тоді раптом ми побачимо, що ми вибираємо інших політиків, які готові йти за нашим порядком денним, за тим, що хочемо ми» – сказав Святослав Вакарчук.

За його словами рецепт змін простий: «Все, що нам сьогодні необхідно, це зціпивши зуби, робити свою повсякденну роботу, ставати кращими і пам’ятати, що політики, яких ми обрали – не царі, і не Боги, і не ангели. Вони найняті нами люди. Ми повинні стежити за ними. Якщо вони не впораються, на їх місце прийдуть інші, кращі».

Рецепт "покращення" від Вакарчука (відео):

Читайте також: