fbpx
Політика

«Радикальна партія не голосуватиме за бюджетні законопроекти, у разі скорочення пільг», – Ігор Мосійчук

Народний депутат України Ігор Мосійчук заявив, що Радикальна партія, членом якої він є, не голосуватиме за антисоціальні закони і бюджет, якщо ті будуть передбачати скорочення пільг чорнобильцям, афганцям, учасникам АТО, а також передбачати скорочення фінансування сфери охорони здоров’я та освіти.

 «Не менш принциповим є виділення коштів на добудову дитячої лікарні «Охматдит», і якщо лібералам з уряду байдуже здоров’я і життя наших дітей, то нам ні, і ми не допустимо ухвалення держбюджету, в якому не передбачено коштів на добудову клініки», – підкреслив Ігор Мосійчук.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Також нардеп звернувся до членів уряду, закликавши їх припинити спекуляції на тему війни і героїв, які сьогодні воюють на Сході.

 «Адже саме у їхніх дітей ви намагаєтеся забрати право на повноцінну освіту, у їхніх батьків забираєте право на пільги, які вони заслужили. Не грайте з вогнем панове і не підігравайте Путіну, провокуючи соціальні протести в країні», – підсумував він.

Читайте також: