fbpx
Інновації

МВС України буде набирати співробітників не старших 35 років, – Згуладзе

Нових співробітників для міністерства внутрішніх справ України будуть набирати у віці 18 – 35 років. Таку інформацію під час сьогоднішньої прес -конференції оприлюднила перший заступник міністра внутрішніх справ України Ека Згуладзе. Слова заступниці Авакова передає агентство РБК- Україна.

Під час брифінгу Ека Згулазде підкреслила, що в МВС України планують посилити критерії для відбору нових співробітників.

«Ми плануємо провести реорганізацію деяких структурних підрозділів міністерства внутрішніх справ України. У зв’язку з такою реорганізацією МВС України втратить деяку частину співробітників. Нових співробітників ми наберемо за підсумками відкритого конкурсу», – підкреслила Ека Згуладзе.

Після цього заступник глави МВС України розповіла, що за результатами даного конкурсу всі кандидати навчатимуться у міліцейських училищах.

Варто відзначити, що в міністерстві внутрішніх справ України збираються значно підняти заробітну плату своїм співробітникам. На такі заходи МВС України піде під час процесу реформування відомства.

«Заробітні плати для міліції ми будемо підвищувати. Я хочу сказати, що ми будемо значно підвищувати зарплати. Особливо це торкнеться тих підрозділів, які будуть реформовані», – підкреслила Ека Згуладзе.

Під час брифінгу вона пояснила, що розмір нової заробітної плати правоохоронців буде залежати від держбюджету України на наступний рік.

Раніше повідомлялося, що МВС України планує впродовж кількох найближчих років скоротити чисельність міліціонерів до 120 тисяч осіб.

Ека Згуладзе розповіла про реформу МВС України

Читайте також: