fbpx
Політика

«Йти на фронт повинні ті, хто дійсно цього хоче», – Семен Семенченко

Народний депутат України від фракції «Самопоміч», перший заступник голови комітету з питань нацоборони і безпеки, командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко переконаний, що йти воювати на фронт повинні ті люди, які дійсно цього хочуть.

 Щодо тих, хто не хоче йти на фронт, то, за словами Семена Семенченка, щодо таких громадян можна вдатися до західної практики сплати внеску до спецфонду.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 «Ці кошти тоді можна буде використовувати на підвищення соціального забезпечення тих, хто воює, на допомогу пораненим військовим, протезування, виплати сім’ям загиблих», – зазначив він.

 Семен Семенченко переконаний, що така практика дозволить отримати більш мотивований склад армії, а також скоротити корупцію у військкоматах.

 «Таким чином, люди, які вважають, що більше користі принесуть, перебуваючи в тилу, зможуть підтримувати обороноздатність фінансово. І ці кошти будуть направлятися на потреби армії, а не в кишені працівників військкоматів», – сказав нардеп.

Читайте також: