fbpx
Політика

Путіну не сподобалася критика Лукашенка на адресу Росії – ЗМІ

Сьогодні, 23 грудня, має відбутися саміт Євразійського економічного союзу. Незважаючи на це, Володимир Путін прийняв рішення не зустрічатися з білоруським президентом Олександром Лукашенком за його «критичні висловлювання» на адресу Кремля.

Така інформація з’явилася вчора в російських виданнях. Повідомляється, що перед самітом російський президент провів зустріч тільки з президентом Казахстану Нурсултаном Назарбаєвим.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

На вечір понеділка у Путіна була запланована телефонна конференція, в якій мали взяти участь канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент України Петро Порошенко і президент Франції Франсуа Олланд.

У вівторок за планом у Путіна зустріч з киргизьким главою Алмазбеком Атамбаєвим. А ось зустрічі з президентом Білорусі Олександром Лукашенком у щільному графіку російського лідера не виявилося. Швидше за все, причиною цьому послужили критичні заяви білоруського президента на адресу Москви, які він зробив напередодні вильоту до Києва.
 

Читайте також: