fbpx
Політика

Нємцов: “Останні події доводять, що Митного союзу немає”

Візит в Україну лідерів Казахстану і Білорусі є доказом поганих відносин Назарбаєва і Лукашенка з російським лідером Володимиром Путіним. Так вважає російський політик Борис Нємцов.

«Такі зустрічі говорять про те, що ніякого Митного союзу немає», – упевнений російський опозиціонер.

«Коли люди вважають себе партнерами, то вони не будуть називати один одного «безмозкими ідіотами». Це може говорити про те, що у них дуже погані відносини в особистому плані. Диктатори взагалі в хороших відносинах бути не можуть, тому що кожен з них буде прагнути до одноосібної влади», – повідав в ефірі «5 каналу» Борис Нємцов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

Аналізуючи заяви Олександра Лукашенка, російський політик зазначив, що білоруський лідер постійно торгується, щоб якомога вигідніше себе продати. Таким чином, візит Лукашенка Борис Нємцов радить розглядати як «торговельну позицію».

«Посварившись з Путіним, він розраховує на Захід і на те, що він буде гідно виглядати на тлі Путіна. Петро Порошенко саме тут має відіграти важливу лобістську роль для того, щоб донести до західних партнерів інформацію про те, що Лукашенко не такий страшний диктатор», – підсумував Нємцов.
 

Читайте також: