fbpx
Політика

Путін боїться революції в Росії – Der Spiegel

На сьогоднішній день більше 80 % громадян Російської Федерації задоволені діями свого президента Володимира Путіна. Незважаючи на це, метушливі дії з боку місцевої влади говорять про те, що Кремль боїться зміни настроїв у суспільстві.

Останнім часом почало наростати невдоволення з боку населення, а, відповідно, наростає і нервозність влади.

«Соціальні мережі в Російській Федерації – ніби барометр: росіяни в них намагаються висловити своє невдоволення керівництвом країни. Російська влада намагається боротися з цим невдоволенням, і в цій протидії можна помітити її нервозність і страх перед можливою революцією», – свідчить німецьке видання Der Spiegel.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Як йдеться у статті, прихильники опозиціонера Олексія Навального закликали в соціальній мережі до участі в демонстрації 15 січня. Саме на цю дату призначили винесення вироку Навальному, якого звинувачують у розкраданнях.

«Заклик до участі в демонстрації в інтернеті не встиг провисіти і 24 годин до того моменту, як з Кремля надійшла команда прибрати його», – зазначили у виданні.
 

Читайте також: