fbpx
Політика

Яценюк пророкує надскладний рік для України

2015 буде надскладним для українців. Але країна повинна пережити цей період, щоб уже через рік відчути економічне зростання. Про це в ході засідання уряду заявив прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк.

«Об’єктивно, що бюджет – 2015 надскладний. Щоб в 2016 році українська економіка почала зростати, 2015 має стати роком і стабілізації, і чітких і жорстких стандартів роботи з державними коштами, податками та соціальними внесками», – сказав прем’єр.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Продовжуючи тему держбюджету на 2015 рік, Арсеній Яценюк повідомив, що наступного року ставка єдиного соціального внеску становитиме 25 %. Переглядаючи ставку єдиного соцвнеску, уряд тим самим робить перші кроки до легалізації зарплати та зменшення податкового навантаження на зарплату, впевнений прем’єр. Також він повідомив, що Кабмін пропонує встановити ставку єдиного соцвнеску в 2015 році на рівні 25 %, в 2016 – 20 %, і в 2017 – 15 %.

Читайте також: