fbpx
Політика

Ева Копач: “Санкції – це відповідь на політику Путіна”

За словами польського прем’єр-міністра Еви Копач, найближчим часом з Брюсселя має прозвучати чітке повідомлення: «санкції – це відповідь на політику, яку веде Володимир Путін». Таку заяву вона зробила в інтерв’ю «Радіо Польщі».

Вчора, 18 грудня, Володимир Путін провів щорічну прес-конференцію. За словами прем’єр-міністра Польщі Еви Копач, російський президент під час свого спілкування з журналістами дав зрозуміти, що він намагається розділити країни Європейського Союзу.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

В даний час лідери країн Європейського Союзу зібралися в Брюсселі, а російська політика щодо України – це одна з тем зустрічі.

На думку Еви Копач, яка також бере участь у брюссельському саміті, слова російського президента можуть загострити нинішні дебати, а значить, на саміті повинен прозвучати чіткий висновок.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Санкції, які на даний момент накладені на Російську Федерацію Європейським Союзом – це виключно відповідь на політику Путіна, а не навпаки. Це не політика проти Росії і Путіна», – заявила вона.

Читайте також: