fbpx
Політика

Своїм виступом Путін лише погіршив ситуацію, – Віктор Балога

Як вважає народний депутат України Віктор Балога, на сьогоднішній прес-конференції у президента Росії Володимира Путіна був шанс спробувати щось змінити.

 «І він скористався ним на всі сто – зробив ще гірше, ніж було в понеділок, вівторок і середу. Він дав зрозуміти, що піде далі. А вірніше – до кінця. Що санкції – це хоч і боляче, але йому гірше вже не буде. А люди його мало цікавлять», – зазначив нардеп.

 За словами Віктора Балоги, кінець всьому цьому рано чи пізно прийде, і явно не на користь Путіна, однак питання в тому, якою ціною і які будуть наслідки.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Тому що, незважаючи на політику країн Заходу, я не впевнений, що вони так само оцінюють ситуацію, як і ми з вами. Так, санкції є, вони діють і почали приносити результати. Але, не треба з ним більше загравати. Тому що Путін може принести світу більше лиха, ніж ми пережили в XX столітті», – додав він.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Віктор Балога переконаний, що здолати Путіна можна буде лише узгодженими діями і єдністю все гілок влади. Причому це має відображатися не тільки на папері, але і в реальних діях.

 «А це означає, що потрібно менше популізму, а більше хороших і якісних законів. Найменше заяв – більше рішучих дій. Менше закордонних вояжів – більше кроків для реальної боротьби з корупцією. Тільки в такому разі ми зможемо вистояти», – підсумував нардеп.

 

Читайте також: