fbpx
Політика

«РФ внесла внесок у посилення напруженості в світі», – Путін

Президент Російської Федерації Володимир Путін не приховує того, що РФ дійсно внесла свій внесок у посилення напруженості в світі. Свої коментарі з цього приводу Володимир Путін висловив під час сьогоднішньої прес-конференції. Слова президента РФ передає інформаційне агентство РБК-Україна.

«За вашими словами, Російська Федерація внесла свій внесок у нинішню напруженість у світі. Так, наша країна зробила свій внесок у це. Однак внесок лише в тому сенсі, що ми лише жорсткіше стали захищати свої національні інтереси. РФ не атакує і не нападає ні на кого, ми лише захищаємо свої національні інтереси», – заявив Володимир Путін.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Після цього президент РФ продовжив звинувачувати країни Заходу в такому положенні справ. За його словами, керівництво США невдоволене такими діями Кремля.

«Вони незадоволені тим, що ми це робимо, а не тим, що ми в сфері безпеки допускаємо якісь провокуючі дії», – підкреслив Путін.

Читайте також: