fbpx
Політика

Віктор Балога пропонує ввести перевірку на поліграфі для держслужбовців

Як зазначає народний депутат України Віктор Балога, поки не було проблем з валютою, темою №1 була боротьба з корупцією. Проте, за його словами, незважаючи на те, що парламент приймав закони, було створено антикорупційне бюро, а міністри намагалися боротися, хабарі все одно продовжували брати і вимагати як в міліції, так і в пологовому будинку, і навіть в морзі.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 «Таке враження, що у кожного «борця з корупцією» своя правда», – написав він у Facebook.

 На думку Віктора Балоги, президенту слід було б видати розпорядження про рекомендаційний характер проходження перевірки на поліграфі кожним держслужбовцем першої категорії. Той, хто провалить «атестацію» – йде у відставку. При цьому нардеп підкреслив, що результати проходження поліграфа мають бути публічними.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Те ж саме, за словами Віктора Балоги, стосується і парламенту. Зокрема, якщо набереться 226 депутатів, які провалять «атестацію» – оголошуються дострокові вибори.

Читайте також: