fbpx
Політика

Нємцов: “Путін буде використовувати війну як пояснення краху російської економіки”

Фінансова криза, яка в даний момент охопила Російську Федерацію, має відношення до тупикової політики, яку проводить глава держави Володимир Путін. Так вважає російський політик, представник опозиційних сил Борис Нємцов.

«Обвал рубля не здатний зупинити російську агресію», – висловив свою точку зору російський політик. За його словами, в такому випадку Володимир Путін повинен буде визнати, що його політика призвела до фінансового краху.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Фінансову кризу в Росії можна пов’язувати не стільки зі зниженням цін на нафту, але також з тупиковою згубною політикою Путіна. Сам він це визнавати відмовляється, а значить, у нього є єдиний спосіб – списати всі проблеми на війну. Мені здається, що в даний момент ризик агресії набагато вищий, ніж раніше », – прокоментував ситуацію Борис Нємцов.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За словами російського політика, президент Володимир Путін обов’язково використає ситуацію в Україні як пояснення краху російської економіки.

Читайте також: