fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Жителі Горлівки штурмували будівлю райадміністрації, – очевидець

У захопленому терористами місті Горлівці стався інцидент, – місцеві жителі пішли на штурм будівлі Калінінської районної адміністрації. Про ситуацію в Горлівці розповів журналіст Микита Синіцин з посиланням на заяву очевидця подій. Дану інформацію Микита Синіцин оприлюднив у соціальній мережі Facebook.

«У понеділок, 15 грудня, в Горлівці стартувала видача талонів, які дозволяють отримати компенсацію пенсіонерам від самопроголошеної "Донецької народної республіки" в розмірі 1 тисячі гривень», – заявив Микита Синіцин.

Журналіст зазначив, що комунальні служби пообіцяли жителям Центрально – Міського району Горлівки по телефону призначати час, в який вони повинні прийти в райадміністрацію і забрати готові талони. У таких талонах вказується дата і час отримання грошової компенсації.

Ситуація з талонами набагато гірша в Калінінському і Микитівському районах. Зокрема, пенсіонерам зазначених районів Горлівки для отримання свого талона довелося йти в районну адміністрацію.

«Сьогодні вранці місцеві жителі штурмом взяли будівлю Калінінської районної адміністрації. Зокрема, вхідні двері впали під живою масою, через що розбилося скло. Під цим склом були поранені деякі громадяни. Під час ранкових подій склалося таке відчуття, що люди втратили людську подобу. Під час тих подій люди мало не по головах лізли вперед. Незабаром під’їхала карета швидкої допомоги, проте медикам не вдалося пробитися до будівлі крізь натовп громадян. Склалося таке відчуття, що у деяких людей правили інстинкти, за якими правий лише той, хто сильніший», – наводить слова очевидця журналіст.

Читайте також: