fbpx
Політика

Україна має якнайшвидше реалізувати реформи, – Євросоюз

  Міністри закордонних справ країн-членів ЄС на зустрічі в Брюсселі неформальної "групи друзів України" у понеділок обговорювали ситуацію в Україні та необхідність здійснення реформ.

 "Новий уряд має шанс зробити свій внесок, але час обмежений. І ми всі хотіли б побачити результати", – сказав журналістам після зустрічі міністр закордонних справ Литви Лінас Лінкявічюс.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 У свою чергу організатор зустрічі, міністр закордонних справ Словаччини Мирослав Лайчак також звернув увагу на те, що дії нового українського уряду повинні бути швидкими.

 "Україна тільки сформувала новий уряд, уряд щойно схвалив програму, і реформи є ключовим питанням цієї програми. Тому немає причин для стурбованості зараз, але звичайно, ми б хотіли бачити швидку реалізацію реформ", – сказав глава МЗС Словаччини.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: