“Багато переселенців з Донбасу відмовляються працювати”, – директор “Київпастрансу”

У приміщеннях комунального підприємства «Київпастранс» в даний момент проживають сім’ї вимушених переселенців зі сходу України, але працювати ці люди на підприємстві відмовляються. В ході сьогоднішньої прес-конференції з такою заявою виступив генеральний директор комунального підприємства Сергій Майзель, слова якого наводять українські видання.

«Ми пропонуємо робочі місця тим людям, які проживають в наших приміщеннях. У нас є велика кількість робочих місць: кондуктори, водії, механіки, слюсарі. Пішли працювати тільки 3 відсотки, а всі інші працювати відмовляються. Всі вони отримують пільги від держави, а також тут їх тричі на день годують. Але такий перехідний період вічно тривати не може», – прокоментував ситуацію Сергій Майзель.

Related Post

Як повідомлялося, найбільш серйозною проблемою для переселенців на нових місцях називають пошук робочого місця. Лише мала частина вимушених переселенців звертається за допомогою в Центри зайнятості. Деяким надають допомогу волонтери. Але не всі біженці отримують можливість працювати.

Leave a Comment