Терористи двічі порушили режим перемир’я, – Віктор Муженко

  Начальник Генерального штабу – головнокомандувач Збройних сил України Віктор Муженко повідомив, що бойовики двічі з ранку вівторка порушили режим тиші в районі Дебальцеве (Донецька обл.).

 "З 10 години 9 грудня для реалізації мирного плану ми вводимо режим припинення вогню, так званий режим тиші", – сказав начальник Генштабу на брифінгу у вівторок.

 Він підкреслив, що українські військові залишають за собою право адекватно реагувати, якщо друга сторона не буде дотримуватися режиму тиші.

 За словами В.Муженка, бойовики вже двічі з 10:00 порушили режим тиші – в районі Дебальцеве.

Related Post

 Раніше спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко повідомив агентству "Інтерфакс- Україна", що українські військові дотримуються режиму тиші.

 Прес-центр АТО повідомив, що режим припинення вогню введений на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України. "За ініціативою президента України Петра Олексійовича Порошенка на всіх позиціях сил АТО введений в дію режим припинення вогню", – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці прес-центру силової операції в соцмережі Facebook, опублікованому у вівторок.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Leave a Comment