fbpx
Політика

На засіданні фракції «БПП» розігрався скандал

Народний депутат України від партії «Блок Петра Порошенка» Віталій Купрій повідомив про те, що засідання фракції «БПП» почалося з очікуваного скандалу. За його словами, причиною скандалу стало минуле голосування за розподіл комітетів.

 Під час засідання Ольга Богомолець запропонувала вважати відміну стенограми голосування і кінцевого тексту постанови на офіційному сайті державною зрадою, або змовою, за що повинна виникнути кримінальна відповідальність.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 Віктор Пинзеник запропонував скасувати результати голосування і прийняти іншу постанову, яка відобразить позицію коаліції.

 «Згідно ч.2 ст. 48 Закону України «Про регламент ВРУ» необхідно проголосувати за те, що постанова, якою обрані зрадники в керівництво комітетів, втратила силу. І прийняти нову», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 

Читайте також: