fbpx
Ситуація на Південному Сході України

На всіх позиціях сил АТО введений режим припинення вогню

  Прес-центр АТО повідомляє про введення режиму припинення вогню на всіх позиціях сил антитерористичної операції на сході України.

 "За ініціативою президента України Петра Олексійовича Порошенка на всіх позиціях сил АТО введений в дію режим припинення вогню", – йдеться в повідомленні на офіційній сторінці прес-центру АТО в соцмережі Facebook, опублікованому у вівторок.

 Як повідомлялося, 4 грудня в ході наради президента України Петра Порошенка з керівниками силових відомств визначені заходи щодо забезпечення виконання мінських домовленостей щодо "дня тиші", який повинен початися 9 грудня.

 Після підписання в Мінську 5 вересня меморандуму з врегулювання ситуації на сході України неодноразово оголошувалися "дні тиші", проте бойовики порушували перемир’я.

 Чергова зустріч тристоронньої контактної групи щодо ситуації в Донбасі була запланована в Мінську на 9 грудня, проте в понеділок начальник головного слідчого управління СБУ Василь Вовк повідомив, що, швидше за все, цього дня вона не відбудеться, і буде проведена в п’ятницю, 12 грудня.

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: