fbpx
Політика

Президент не має права саботувати люстрацію, – Єгор Соболєв

Народний депутат України від партії «Самопоміч» Єгор Соболєв переконаний, що очищення влади відбудеться лише після того, як кожен докладе до цього свої зусилля. Найбільше, на його думку, до цього процесу має долучитися президент України, оскільки саме у нього сьогодні найбільше влади.

 «І він точно не має права показувати приклад саботажу. Зокрема, тримати на посаді кіровоградського губернатора Сергія Кузьменка, який підпадає під люстрацію як голова райдержадміністрації Януковича. Петре Олексійовичу, якщо Ви не почнете виконання законів з себе, все інше теж не вийде», – написав Єгор Соболєв в Facebook.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 За його словами, справжньою владою в країні повинні стати її громадяни, і не займатися люстрацією можуть сьогодні лише ті, хто перебуває на фронті.

 «Вони захищають наше право люструвати керівників епохи Януковича, КГБшників і фруктів будь-якого роду, які на посаді судді, міліціонера чи чиновника не можуть пояснити або згадати все своє майно», – підкреслив нардеп.

Читайте також: