fbpx
Політика

Наливайченко: “ФСБ відправляє в Україну всякий кримінал”

Російське керівництво приймає пряму участь в процесах підготовки і відправки живої сили на схід України. З такою заявою виступив керівник Служби безпеки України Валентин Наливайченко, слова якого наводить ЛігаБізнесІнформ.

«Якщо вони в Бєлгороді почали проводити навчання та інструктаж для бойовиків, то які можуть бути тут сумніви? Служба безпеки України регулярно публікує інформацію про те, що диверсанти пов’язані з російською ФСБ. Захоплені терористи по іменах називають ФСБшників, які для них проводили інструктаж, які вручали їм вибухівку і обіцяли гроші», – розповів журналістам Валентин Наливайченко.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За словами глави силового відомства, українцям слід усвідомити, що на сьогоднішній день ціла сусідня країна загрожує безпеці нашої держави.

« У цьому сумнівів немає. У ФСБ Росії вирішили, що потрібно посилати в Україну всякий кримінал, платити їм гроші, навчати цих людей. По суті, державна спецслужба сусідньої держави перетворилася на спецслужбу – терориста», – заявив глава СБУ.

Читайте також: