fbpx
Політика

МВС України почало перевірку за погрозам з боку Кадирова, – міністр

У міністерстві внутрішніх справ України почали перевірку погроз з боку президента Чеченської Республіки Рамзана Кадирова. Про це повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Щодо кваліфікації погроз з боку Рамзана Кадирова українцям, то Міністерство внутрішніх справ почало перевірку цих загроз і, найімовірніше, слідство винесе відповідні санкції щодо Рамзана Кадирова», – попередив глава відомства.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Варто відзначити, що раніше президент Чеченської Республіки Рамзан Кадиров доручив правоохоронним органам порушити кримінальні справи стосовно трьох народних депутатів України, – Юрія Берези, Ігоря Мосійчука та Андрія Левуса. Крім того, Рамзан Кадиров доручив доставити українських парламентаріїв до Чечні.

Нагадаємо, що в ніч на 4 грудня 2014 в центрі Грозного відбулися озброєні зіткнення терористів з силовиками, в результаті яких загинуло близько 20 осіб.

Читайте також: