fbpx
Політика

Семенченко: Путін – це дуже розумний і серйозний ворог

Президент Росії Володимир Путін – це дуже розумний і серйозний ворог України і її народу. І він буде використовувати будь-яку можливість, щоб розширити сферу свого впливу. Про це в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1» заявив народний депутат Семен Семенченко.

«Я абсолютно впевнений, що Путін не є божевільним, що машина, створена Кремлем – це машина, яка прораховує будь-які варіанти розширення свого впливу», – сказав він.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

На думку нардепа, російський президент прораховує свої дії на кілька кроків вперед і є дуже серйозним ворогом України.

«Маніакальність у Путіна присутня, але це дуже розумний і серйозний ворог, який буде використовувати будь-яку слабкість Заходу», – додав Семен Семенченко.

У цій ситуації Україна повинна розраховувати виключно на свої сили і працювати за трьома напрямками. Перше, це отримання міжнародної допомоги. Друге – «закриття корупційних дір, які висмоктують всю кров з української держави. І третє, це питання посилення військової потужності країни.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«І тоді цілком можливо, що вже через рік ми протягнемо руку дружби нашим товаришам з Сибірської народної республіки, які скинуть ярмо кремлівської хунти», – припускає парламентарій.

Читайте також: