fbpx
Політика

Порошенко зустрівся з донецькими «кіборгами»

Президент України Петро Порошенко зустрівся з військовими, які захищають донецький аеропорт, а також з волонтерами, які допомагають забезпечувати їх усім необхідним. Під час зустрічі глава української держави заявив, що здатися і віддати донецький аеропорт в руки сепаратистам Україна не має права, адже в такому випадку вже завтра терористи можуть прийти до Львова або будь-якого іншого українського міста.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

«Я впевнений, що ми там захищаємо всю Україну. Здамо «Донецьк» – ворог буде в Борисполі або в Гостомелі, чи у Львові», – цитує Петра Порошенка його прес -служба.

На думку президента, слова «кіборг», «укроп» сьогодні стали символами незламності українського духу, того, як українці вміють воювати, приміром, на якому будуть формуватися покоління українських вояків. Петро Порошенко впевнений, що імена захисників донецького аеропорту увійдуть до підручників історії України.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Присутній на зустрічі начальник Генерального штабу Віктор Муженко підкреслив, що, незважаючи на проблеми забезпечення, боєздатність армії зростає.

«Донецький аеропорт дійсно є символом мужності і військового духу, високої моральної стійкості і підтвердженням боєздатності наших воїнів», – зазначив він.

Читайте також: