fbpx
Ситуація на Південному Сході України

“Кіборг”: “Є ті, хто режиму припинення вогню дотримується”

Учасник оборони аеропорту Донецька, або просто «кіборг» на прізвисько Маршал розповів про те, що проросійські сили дуже часто не дотримуються домовленостей. Про це український солдат повідомив виданню «ГОРДОН».

«Це війна, а на війні буває так, що існують певні домовленості. Якщо домовилися про перемир’я – чудово, насиплемо їм у відповідь, якщо вони будуть стріляти. Але якщо чесно, бойовики нас дуже часто обманюють. Обманюють ті люди, які нібито наполягають на перемир’ї з їхнього боку, а саме сепаратисти, ополченці і росіяни», – прокоментував ситуацію Маршал.

«Є тут і другий момент: деякі підрозділи противника реально дотримуються умов перемир’я, а є виродки, які не дотримуються перемир’я взагалі. Таким чином, вони підставляють одне одного. Вони один з одним воюють. Я не рахував їх, але в будь-якому випадку вони будуть знищені, це тільки питання часу», – додав Маршал.

Маршал зазначив, що в будь-якому випадку українські силовики не допустять подальшого просування проросійських сил на українську територію.

Читайте також: