fbpx
Ситуація на Південному Сході України

Використання елітних російських спецпідрозділів при атаках на донецький аеропорт свідчить про непрофесіоналізм російських генералів, – Андрій Тетерук

Народний депутат України від партії «Народний фронт», командир добровольчого батальйону «Миротворець» Андрій Тетерук заявив, що використання військ особливого призначення Росії при атаках на донецький аеропорт свідчить про непрофесіоналізм російських генералів. Крім того, за його словами, це також говорить про те, що російська сторона готова заплатити будь-яку ціну, аби переломити ситуацію в донецькому аеропорту на свою користь.

 Андрій Тетерук звернув увагу на те, що за останні кілька днів в районі донецького аеропорту загинуло близько 32 бійців російського спецпідрозділу «Вимпел».

 «Цей підрозділ було створено за часів СРСР, як спецпідрозділ КДБ. За весь час існування цього підрозділу, вони втратили 29 бійців», – зазначив нардеп.

 За словами Тетерука, даний елітний спецпідрозділ зазвичай використовується в тих випадках, коли потрібен 100 % результат.

 «Але, на жаль для них, на цей раз їх використовували там, де не можна цього робити», – констатував він.

Читайте також: