fbpx
Політика

Українсько-грузинські відносини не зміняться, – прем’єр-міністр Грузії

  Колишній прем’єр-міністр Грузії Бідзіна Іванішвілі вважає, що призначення в український уряд колишніх високопоставлених грузинських чиновників не матиме негативного впливу на грузино-українські відносини.

 "Я не вважаю, що з цими призначеннями можуть зіпсуватися грузино-українські відносини. Теоретично ми повинні всюди вітати успіх наших колишніх громадян. Разом з тим зрозумілі емоції щодо цих призначених осіб, які не змогли добитися успіху в Грузії. Я порадив би їм не повторювати в Україні помилок, допущених ними в Грузії", – заявив Б.Іванішвілі у четвер журналістам.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 На цьому тижні міністром охорони здоров’я України був призначений Олександр Квіташвілі, який повідомив грузинським ЗМІ про можливе призначення на пост заступника міністра внутрішніх справ України Екі Згуладзе, що займала в Грузії посаду першого заступника глави МВС. Він не виключив і появи в економічному блоці українського уряду колишнього прем’єр-міністра Грузії Ладо Гургенідзе.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

  Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: