fbpx
Політика

“У МВС працює ще багато покидьків і негідників”, – З. Шкіряк

На сьогодні в лавах Міністерства внутрішніх справ залишається працювати ще чимало несумлінних працівників. Це констатував радник міністра З. Шкіряк, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

 "Звичайно, на жаль, ще багато покидьків, негідників та корупціонерів працює, залишається в міністерстві. Це правда. Якщо ми не будемо про це говорити, то, по-перше, ви мені не повірите, і я, знаєте, буду себе почувати незручно. і багато ще треба зробити", – сказав З. Шкіряк та інтерв’ю сайту MIGnews.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

 Радник міністра зазначив, що реформувати систему МВС українським чиновникам будуть допомагати іноземні фахівці. "У експертній групі нашій, взагалі в комісії брали участь представники практично всіх відповідних структур країн ЄС.

 Безумовно, нам допомагали і працювали з нами грузини, литовці, поляки, французи, британці, американці. Це напрацювання загальні. І сьогодні ми практично щотижня проводимо консультації з представниками Європейського Союзу", – зазначив він.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

 Джерело: УНН

Читайте також: