fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Київська міліція не пов’язує зростання злочинності з біженцями зі сходу

У Києві істотно збільшилася кількість розбійних нападів, а кількість викрадень автомобілів зросла вдвічі. Про це повідомив Олександр Терещук, начальник Головного управління МВС України в Києві, передають в четвер, 4 грудня 2014 року, українські ЗМІ.

При цьому глава столичної міліції зауважив, що зростання злочинності в Києві не пов’язане з напливом переселенців з Донбасу та Криму.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

«Якщо раніше ми констатували факти зростання кількості грабежів, то сьогодні є факти збільшення кількості розбійних нападів. За вчорашню ніч зафіксовано 3 розбійних напади», – сказав Олександр Терещук.

Він також додав, що основна кількість злочинів скоюють або наркомани, або раніше судимі особи, як місцеві, так і приїжджі з різних регіонів України.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Олександр Терещук додав, що серед злочинців також є вихідці з Донецької та Луганської областей, проте відзначив що «говорити про те, що їдуть люди з Донбасу, і від цього зростає злочинність не можна». «Таких людей небагато, не потрібно збільшення кількості злочинів пов’язувати зі сходом», – підкреслив глава київського главку.

Читайте також: