fbpx
Політика

Береза: Народ не лохи – уряд повинен говорити людям правду

Позафракційний нардеп Борислав Береза ​​розчарований діями українського уряду. Політик вважає, що влада при виникненні масштабних проблем постійно вигадує якісь нікому непотрібні версії, виправдовується. І це її головна помилка. Народу треба не версії давати, а говорити правду, і вони цю правду сприймуть.

«Уряд не повинен вигадувати версії. Уряд повинен ставити народ перед фактом і говорити: панове, ми є ваш уряд, але ми готові працювати на вас, допомагати вам і разом ми повинні вирішувати якісь питання. Ми консолідовано готові це робити. Народ зрозуміє, народ оцінить. А коли уряд вважає, що народ – це лохи і йому можна вішати локшину, то народ починає себе почувати трошки скривдженим, обділеним і обуреним», – заявив Борислав Береза ​​в ефірі програми «Шустер LIVE».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

Такими неадекватними діями, на думку нардепа, український уряд наближає себе до реалізації найбільшого страху влади – третього Майдану.

Читайте також: