fbpx
Політика

«Тільки в “БПП” у Коломойського 15 своїх депутатів», – Філатов

У Верховній Раді України 8-го скликання олігарх і дніпропетровський губернатор Ігор Коломойський має певну кількість лояльних людей. Таку інформацію в інтерв’ю агентству ЛІГАБізнесІнформ оприлюднив колишній заступник Ігоря Коломойського і новообраний народний депутат Борис Філатов.

«Якщо брати умовно симпатиків, співробітників і так далі, то мені здається, що лише в Блоці Петра Порошенка є 15 наших людей. Також потрібно знати Ігоря Коломойського. Це така людина, яка ніколи не розповідає всієї картини», – заявив Борис Філатов.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Як зазначає народний депутат, команда Ігоря Коломойського має дружні стосунки з представниками «Правого сектора» і особисто з лідером цієї організації Дмитром Ярошем. Філатов пояснив, що разом з Ярошем олігарх створював самооборону Дніпропетровської області на початку конфлікту на Донбасі. Крім того, Коломойський підтримував лідера «Правого сектору» в ході передвиборної кампанії.

Також Філатов не виключає, що губернатор Дніпропетровської області «може спілкуватися» з депутатами з групи екс-регіонала Валерія Хомутинника. Цікаво, що останні віддали свої голоси за так звані «закони 16 січня».

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

«Якщо ми говоримо про такі закони, то ситуація яка. Коломойський – це не Ярош, тому приписувати йому серйозну ідеологію було б несправедливо. Якщо говорити про групу Єремєєва і групу Хомутинника, то вони в деякій мірі хоча б реабілітувалися, коли проголосували за призупинення кровопролиття», – додав нардеп.

Після цього Філатов висловив думку, що Коломойський може «одним клацанням» створити у Верховній Раді фракцію з лояльних до себе людей.

Читайте також: