Сьогодні бути міністром це важка і невдячна робота, – Олександр Черненко

Як вважає народний депутат України від партії «Блок Петра Порошенка» Олександр Черненко, новий уряд дійсно виглядає новим – урядом кризових менеджерів, які не схильні до корупції. У той же час, за його словами, в ситуації, що склалася в країні, бути міністром це важка і невдячна робота.

 Разом з тим, нардеп переконаний, що програма уряду буде корелювати з коаліційною угодою.

 «Було б дивно, якби програма уряду суперечила коаліційній угоді. Буде багато речей в програмі уряду на виконання коаліційної угоди, на виконання програм реформ президента "Стратегія- 2020"», – зазначив Олександр Черненко.

Related Post

 При цьому коментуючи призначення на місце міністрів трьох іноземців, він сказав, що ці люди досягли певних висот у сферах своєї діяльності.

 «У них є амбіції, здорові амбіції використовувати свої знання, досвід і увійти в історію як успішні реформатори, в тому числі, в Україні. Це їх мотив. У цих людей зовсім інша психологія. Для них долати проблему, вирішувати кризу і проводити реформи – це як свого роду адреналін, наркотик. Можливо, це ризикований експеримент, але в багатьох країнах він себе виправдав, коли на керівні посади в урядах брали менеджерів», – підкреслив Олександр Черненко.

Leave a Comment