fbpx
Економіка

Київрада звільнить родини учасників АТО від сплати «комуналки» з 2015 року, – Кличко

Київська міськрада вирішила звільнити родини учасників АТО від сплати комунальних послуг. Таке рішення набуде чинності з січня 2015 року. Про це розповів мер Києва Віталій Кличко під час зустрічі з військовослужбовцями 12-го батальйону територіальної оборони «Київ». Як відомо, раніше бійці батальйону «Київ» прибули на ротацію із зони АТО в навчальний центр сухопутних військ Збройних сил України «Десна», інформує прес-служба міського голови.

«Я приїхав зустріти справжніх патріотів, які на Донбасі захищають незалежність української держави. Ми як київська громада робимо все для того, щоб їх підтримати. Ми надаємо їм техніку, аптечки, швидкі допомоги та багато іншого – все необхідне, чого потребують наші бійці. Крім того, Київська міськрада прийняла рішення звільнити родини учасників АТО від сплати за комунальні послуги. Таке рішення набирає чинності з січня наступного року», – заявив Віталій Кличко.

Після цього Віталій Кличко прокоментував питання про дислокацію та надання озброєння батальйону «Київ». Мер Києва пояснив, що такі питання знаходяться в компетенції Міноборони України.

«Вибір місця дислокації, а тим більше надання озброєння, є виключною компетенцією Міністерства оборони. Тим не менш, в даний момент ми ведемо переговори з Міністерством оборони про надання місця розташування дислокації батальйону "Київ"», – підкреслив Віталій Кличко.

Як відомо, Київська міськрада 13 листопада 2014 року розглянула питання про виділення земельних ділянок для будівництва житла сім’ям учасників АТО.

Читайте також: