fbpx
Політика

Керівництво Міноборони має пояснити свою стратегію щодо аеропорту Донецька, – Семенченко

Міністр оборони України Степан Полторак повинен пояснити Верховній Раді значення донецького аеропорту в стратегії оборони проти терористів. Таку думку висловив народний депутат України від ВО «Самопоміч» Семен Семенченко, передає УНІАН.

«Нам необхідно заслухати в Раді міністра оборони Степана Полторака та начальника Генерального штабу Збройних сил України Віктора Муженка. Їм потрібно пояснити, яке місце в нашій обороні займає аеропорт Донецька. Тому що масовий героїзм – так, перемоги – так. Однак скільки ми можемо його тримати?», – заявив колишній комбат.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Семенченко пояснив, що українське керівництво має розуміти, як військовослужбовці будуть відбивати подальші атаки на аеропорт. Також нардеп задався питанням, як діяти в тому випадку, якщо терористи спробують перерізати лінії постачання.

«Тобто, місце аеропорту в загальному стратегічному задумі: або у вас його немає? У зв’язку з цим хотілося б заслухати Муженка щодо цього питання», – додав Семенченко.

Читайте також: