fbpx
Ситуація на Південному Сході України

У Донецьк прибула група російських «козаків» з Луганської області – Тимчук

Представник групи «Інформаційний Опір» Дмитро Тимчук повідомив про те, що в Донецьк з півдня Луганської області прибуло близько 60 російських «козаків». При цьому він звернув увагу на те, що між новоприбулими з керівництвом «ДНР» відразу виник конфлікт, оскільки «козаки» заявили, що готові допомагати «підтримувати порядок» в місті, але не йтимуть на передову.

 Тим часом, в район Стаханова прибув спецпідрозділ «Вимпел» ФСБ Російської Федерації, який раніше діяв на півдні Луганської області. За його словами, група розділена на кілька бойових загонів, кожен з яких здатний діяти автономно.

 «Під час подій в Антрациті та Красному Лучі (зіткнення з «козаками») кілька бійців «Вимпелу» були поранені, проте не евакуйовані в РФ, а перевезені в Стаханов», – йдеться в повідомленні Тимчука.

 Також він повідомив про те, що начальник головного управління розвідки «ДНР» проявляє інтерес до майна машинобудівного заводу ВАТ «Точмаш» в Донецьку.

 «Керівництво підприємства попереджено про підготовлюване «закриття» заводу та підготовки до вивезення устаткування», – розповів Дмитро Тимчук.

 

Читайте також: