fbpx
Політика

СБУ знає місцезнаходження Азарова

Служба безпеки України ідентифікувала адресу, за якою в даний момент проживає екс-прем’єр-міністр України Микола Азаров. Згідно з отриманими даними, колишній глава українського уряду проживає в Підмосков’ї. Незважаючи на це, шанси на те, що Росія видасть побіжного політика України, мізерні.

Таку заяву зробив радник голови Служби безпеки України Дмитро Тупчієнко.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Ми знаємо, де саме в Підмосков’ї проживає Микола Азаров. Нам вдалося ідентифікувати його адресу. Відомо, що колишній український полковник Петро Федчук прийняв російське громадянство. Нам точно відомо про те, що за межами України в даний момент знаходиться і Сергій Арбузов. Тому повідомлення, що нещодавно він був помічений в Україні, – фейк. Додам, що розшук цієї людини у нас в країні ніхто не відміняв», – прокоментував ситуацію з втікачами представник силового відомства.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

У той же час, як заявив радник Валентина Наливайченка Дмитро Тупчієнко, у нього є сумніви, що російська сторона видасть Україні підозрюваних у злочинах на Майдані.

Читайте також: