fbpx
Політика

Дмитро Тимчук не бачить сенсу в депутатській недоторканності і проблеми в зарплаті в 5000 гривень

Як зізнався народний депутат України від партії «Народний фронт» Дмитро Тимчук, він не бачить ніякого сенсу в депутатській недоторканності.

 «В країні переможного Майдану депутат – патріот може розраховувати на підтримку народу у випадку, якщо з ним хтось захоче розправитися руками "продажного правосуддя"», – сказав він.

 На його думку, недоторканність потрібна лише тим, хто збирається займатися протиправною діяльністю.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Також Дмитро Тимчук заявив, що не бачить ніякої трагедії в депутатській зарплаті в 5000 гривень.

 «Всі свої роки в офіцерських погонах я, крім служби, працював «на стороні» – як журналіст/військовий оглядач цивільних ЗМІ, потім – як аналітик (письменницька діяльність для військових і держслужбовців дозволена законом). Зрозуміло, що за 5 тисяч гривень депутатської зарплати сім’ю в Києві прогодувати непросто. Ну, так на це Бог дав мізки і руки, і можливість чесно підзаробляти в рамках закону», – написав він у Facebook.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

 У той же час, за його словами, якщо країна хоче, щоб депутат займався виключно законодавчою діяльністю – вона зробить так, щоб той не думав про те, де б ще заробити.

Читайте також: