fbpx
Футбол

14 тур УПЛ. «Не потиснув Кварцяному руку, бо вважаю його боягузом», – Павлов

Після матчу з луцькою «Волинню» у Дніпропетровську своїми коментарями поділився головний тренер «Іллічівця» Микола Павлов. Слова головного тренера «Іллічівця» передає прес -служба маріупольської команди.

«Для початку я хотів би сказати пару слів про початок українського чемпіонату. Ось зараз "Металіст" і "Чорноморець" перенесли гру, а Керницький звинувачує міліціонерів, що вона не могла забезпечити порядок. Я йому нагадаю, що на початку чемпіонату в Маріуполі було дуже спокійно і у нас були гарантії від міліції та губернатора», – заявив Микола Павлов.

Як стверджує наставник маріупольського «Іллічівця», раніше Віталій Кварцяний підняв паніку і навіть злякався грати в Маріуполі.

«Я не потиснув йому руку, бо вважаю його боягузом. У тому, що перші два матчі ми не зіграли вдома, винні Кварцяний і Керницький. Якби ми провели ці матчі вдома, то від нас би ніхто не пішов, і наша команда не страждала б, як страждає зараз», – підкреслив Микола Павлов.

Після цього тренер висловив свою думку безпосередньо щодо гри, яка пройшла на стадіоні «Метеор». Павлов констатує, що на даний момент кваліфікація футболістів луцької «Волині» на порядок вища за кваліфікацію гравців «Іллічівця». Також тренер зазначив, що в матчі з «Волинню» в складі команди дебютували два гравці 1995 року народження.

«Програвати 0: 3 за двадцять хвилин – це відразу вирішило результат матчу. Я був засмучений, але досвід футболісти набувають безпосередньо на полі, а не в побажаннях і словах. Пропустивши три швидкі голи, нам було складно. Однак, якби Тотовицький забив до перерви, а в другій таймі забив Шевчук, рахунок міг бути інший. Але це не футбол на такому полі», – підсумував Микола Павлов.

«Волинь» – «Іллічівець». Огляд матчу

Читайте також: