fbpx
Політика

Наливайченко: «Ми робимо все можливе, щоб врятувати Донбас»

Голова СБУ Валентин Наливайченко підкреслив, що сьогодні українська влада працює над створенням умов для повернення в Донецьку і Луганську нормального життя. Про це він сказав під час міжнародного круглого столу "Асиметрична війна Росії проти України", який відбувся в Національному інституті стратегічних досліджень, повідомляє УНН з посиланням на прес-центр СБУ.

Зокрема, Наливайченко акцентував увагу на злочинах окупантів проти людяності. Людям не дають продукти, не дають гуманітарної допомоги – не дають вижити на територіях, окупованих терористами і військовими найманцями.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

"Об’єднання міжнародних зусиль і керівництва нашої держави, насамперед президента України, – це те, що ми можемо зробити, щоб спільними зусиллями врятувати людей, насамперед у соціальному та гуманітарному відношенні. Туди повинні повернутися лікарні, нормальна мирна влада, і нарешті, з тієї території повинні піти мародери, бойовики і криміналітет", – сказав він.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

За його словами, війні передувала зрада на вищому рівні країни. Зокрема, Наливайченко висловив думку, що війна в Україні є наслідком тотальної державної зради, відвертого нехтування питаннями безпеки і оборони попередніми керівниками держави.

Джерело: УНН

Читайте також: